WERKEN BIJ ÉÉN VAN ONZE RESTAURANTS BETEKENT DAT JE ONDERDEEL BENT VAN DE NOBLE FAMILIE

Werken bij een van onze restaurants betekent dat je onderdeel bent van de ‘Noble’ familie onder leiding van patron cuisinier / SVH Meesterkok Edwin Kats. Na 35 jaar ervaring bij onder meer De Swaen* in Oisterwijk, Vermeer* in Amsterdam, La Rive** (Amstel Hotel) in Amsterdam, en vervolgens een aantal bijzondere omzwervingen via verschillende luxe 5 sterren hotels in zowel Libanon als China, opende Edwin Kats in 2013 Restaurant Noble*.

Terugkijkend op zijn carrière was één van de hoogtepunten het verzorgen van het ‘Koninklijk Huwelijk’ van Z.M. Koning Willem-Alexander en H.M. Koningin Máxima in 2002. Mede door zijn jarenlange ervaring heeft Edwin Kats als ondernemer zijn restaurants op eigentijdse wijze vormgegeven. En ook vandaag de dag streven we onder zijn bezielende leiding naar het hoogste haalbare, samen met een jong, dynamisch en ambitieus team, keer op keer om onze gasten te voorzien van een bijzondere ervaring bij zowel Restaurant Noble als ook Noble Kitchen.

Noble is ‘Oprecht’, Noble is ‘Aimabel’,  Noble is ‘Eigen’, Noble is ‘Ambitieus’. Dit zijn de 4 kernwaarden zoals wij graag door onze gasten en medewerkers gezien willen worden. We noemen dit ook wel het Noble DNA.

Dus, denk jij je thuis te voelen bij onze ‘Noble’ familie en voel jij een connectie met onze 4 Noble kernwaarden, solliciteer dan nu op een van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie via de link.

“Het werken bij Noble is zo uniek omdat het een (erg) dynamisch bedrijf is. De samenwerking tussen beide bedrijven is prettig en het zorgt dat je onderdeel bent van een groot Noble team. Ik vind het vooral ook mooi om te zien hoe gedreven en professioneel collega’s zijn. Door de Michelinster erkenning streven we samen naar een hoger niveau. Dat maakt Noble zo puur.”

— Joost Mengerink, Sommelier Noble Kitchen