Kom bij de Noble familie

Werken bij een van onze restaurants betekent dat je onderdeel bent van de ‘Noble’ familie onder leiding van patron cuisinier / SVH Meesterkok Edwin Kats. Na 35 jaar ervaring bij onder meer De Swaen* in Oisterwijk, Vermeer* in Amsterdam, La Rive** (Amstel Hotel) in Amsterdam, en vervolgens een aantal bijzondere omzwervingen via verschillende luxe 5 sterren hotels in zowel Libanon als China, opende Edwin Kats in 2013 Restaurant Noble*.

Terugkijkend op zijn carrière was één van de hoogtepunten het verzorgen van het ‘Koninklijk Huwelijk’ van Z.M. Koning Willem-Alexander en H.M. Koningin Máxima in 2002. Mede door zijn jarenlange ervaring heeft Edwin Kats als ondernemer zijn restaurants op eigentijdse wijze vormgegeven. En ook vandaag de dag streven we onder zijn bezielende leiding naar het hoogste haalbare, samen met een jong, dynamisch en ambitieus team, keer op keer om onze gasten te voorzien van een bijzondere ervaring bij zowel Restaurant Noble als ook Noble Kitchen.

Noble is ‘Oprecht’, Noble is ‘Aimabel’,  Noble is ‘Eigen’, Noble is ‘Ambitieus’. Dit zijn de 4 kernwaarden zoals wij graag door onze gasten en medewerkers gezien willen worden. We noemen dit ook wel het Noble DNA.

Benieuwd of werken bij Noble iets voor jou is? Laat het ons weten en kom een keer langs. We laten je graag zien hoe tof werken bij Noble is.

“Noble is een hele fijne combinatie tussen professionaliteit en Brabantse nuchterheid. Het team is hecht, warm en open. Onze gasten voelen zich daardoor, net als wij, thuis bij Noble. Door het persoonlijke contact kan ik samen met gasten hun middag of avond onvergetelijk maken.”

— Rosanne van Oijen, Assisten Sommelier Restaurant Noble